Compliance Manager

Brim HQ Stockholm, Sverige

Din utmaning

En senior möjlighet för dig som vill bygga din egen roll och ansvara för funktionen. Vi sitter i centrala Stockholm och du rapporterar direkt till Vice VD/CFO. Du får också arbeta i en spännande internationell miljö med mycket kontakter i London och New York. Som Compliance Manager på Brim kommer rätt kandidat:

  • Identifiera och följa upp Brims och systebolaget Nordic Försäkringars compliancerisker
  • Informera och utbilda verksamheten i regelverksfrågor
  • Riskanalys, granskning, utvärdering och rapportering
  • Arbeta för att skapa förutsättningar för en god intern kontrollmiljö och bidra i kvalitetssäkring vid implementering av interna regler

Din bakgrund och profil

Vi söker dig med akademisk examen och några års erfarenhet av compliance arbete inom försäkring, bank eller på annat finansiellt bolag. Kanske har du arbetat med processer, risk och regelverk på ett av de större konsultbolagen. Meriterande är vana från regelverk som Mifid 2, IDD och GDPR.

Du trivs att arbeta både i grupp och självständigt och tar gärna eget ansvar. En lyckad kandidat för tjänsten har en mycket god social förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

Annons

Ansökan

Brim arbetar med rekryteringsföretaget Blaq för tjänsten. Vänligen kontakta:

Jonas Strimling, mobil: 0739 88 39 05

Carl Tullberg, mobil: 0700 92 39 05

Blaq – Financial Services HR & Recruitment Firm

 

—————————————————————————-

Utvecklas som mäklare på Brim

Brim växer och tar emot ansökningar från kandidater som uppfyller kraven på högskoleutbildning (jur/ek kand eller dyl.) och som vill utvecklas i rollen till specialiserad försäkringsmäklare. Ett genuint intresse av affärer och finans är en förutsättning och relevant erfarenhet är meriterande. Ansökan ska innehålla goda referenser.

Välkommen att e-posta cv till Fredrik Enderlein, VD på Brim

Epost: fe@brim.se