Driven försäkringsförmedlarassistent

Är du nyutexaminerad från högskola eller universitet inom ekonomi eller juridik och vill börja din karriär inom försäkringsbranschen? Trivs du dessutom i en assisterande roll med mycket ansvar samtidigt som du är driven och positiv?

Då har Brim ditt nästa jobb!

Brim är försäkringsförmedlare inom byggsektorn och behöver nu utöka med en försäkringsassistent till deras team. Teamet består av 11 st och du kommer vara behjälplig till flera av deras försäkringsrådgivare. Hos Brim får man chansen att lära sig från grunden och utvecklas internt. De sitter i ljusa lokaler centralt i Stockholm.

Arbetsuppgifter
Som försäkringsförmedlarassistent på Brim kommer dina arbetsuppgifter innefatta produktion av försäkringar samt förberedelse och delaktighet vid förnyelsearbete. I arbetet ingår även andra administrativa arbetsuppgifter som bland annat fakturering. Du har daglig kontakt med företagets kunder och försäkringsbolag i Sverige och utlandet.

Bakgrund
Vi söker dig som är nyutexaminerad från högskola eller universitet inom ekonomi eller juridik. Du har god datavana, främst inom Office-paketet och framför allt i Excel. Du ska även ha mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska. Du ska arbetslivserfarenhet från studietiden.

För att trivas hos Brim bör du vara driven, stresstålig och strukturerad. Du gillar att ha många bollar i luften och har ett härligt driv. Du är flexibel och prestigelös samtidigt som du är serviceinriktad och lättlärd.

Viktig information
I denna rekrytering samarbetar Brim med SJR. Skicka in Din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se  Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Anette Skantz, 076-647 16 66

Vi ser fram emot din ansökan!  Läs annons och skicka ansökan via länken:

Annons hos SJR

—————————————————————————-

Utvecklas som mäklare på Brim

Brim växer och tar emot ansökningar från kandidater som uppfyller kraven på högskoleutbildning (jur/ek kand eller dyl.) och som vill utvecklas i rollen till specialiserad försäkringsmäklare. Ett genuint intresse av affärer och finans är en förutsättning och relevant erfarenhet är meriterande. Ansökan ska innehålla goda referenser.

Välkommen att e-posta cv till Fredrik Enderlein, VD på Brim

Epost: fe@brim.se