Redovisningsekonom

Har du ett par års erfarenhet av redovisning och motiveras av en roll där du får ta stort ansvar? Hos Brim får du möjlighet att arbeta i en spännande organisation med starkt varumärke inom globalt försäkringsmäkleri.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom arbetar du brett med löpande bokföring och redovisning för Brim. I arbetsuppgifterna ingår bland annat kundreskontra, fakturering, avstämningar och rapportering. Vidare arbetar du med månadsbokslut, kontoavstämningar samt har ett ansvar för klientmedelskonton och rapportering till ägarna i London och USA. Det dagliga arbetet innefattar löpande analys, avstämningar och rapportering. Du arbetar även med leveranskonton varje månad som sedan rapporteras.

I rollen samarbetar du tätt med dina fyra kollegor inom ekonomiavdelningen och rapporterar till bolagets CFO.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• 2-5 års kvalificerad redovisningserfarenhet av arbete inom redovisning, controlling, finansiell analys eller revision
• Erfarenhet av rapportering
• Avslutad gymnasial utbildning
• Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska såväl som på engelska
• God förståelse för ekonomirelaterade system
• Goda kunskaper i Excel

Meriterande
• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
• Erfarenhet inom branschen
• Erfarenhet av att arbeta med rapportering i ett internationellt sammanhang

För att passa in i rollen ser vi att du har bred erfarenhet av att arbeta med redovisning och på så sätt är van att driva ditt arbete självständigt framåt. Samtidigt trivs du att samarbeta tillsammans med andra och att ta initiativ för att driva arbetet framåt. Som person är du strukturerad med en förmåga att skapa struktur i en föränderlig miljö. Slutligen lägger vi stor vikt vid din analytiska förmåga samt din förmåga att kritiskt granska både ditt och dina kollegors arbete. Slutligen är du utåtriktad och trivs med många sociala kontaktytor i ditt dagliga arbete.

Övrig information

Det här är ett konsultuppdrag som varar i minst 12 månader, med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men med möjlighet att Brim kan erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Brim en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Sök tjänsten här

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

—————————————————————————-

Utvecklas som mäklare på Brim

Brim växer och tar emot ansökningar från kandidater som uppfyller kraven på högskoleutbildning (jur/ek kand eller dyl.) och som vill utvecklas i rollen till specialiserad försäkringsmäklare. Ett genuint intresse av affärer och finans är en förutsättning och relevant erfarenhet är meriterande. Ansökan ska innehålla goda referenser.

Välkommen att e-posta cv till Fredrik Enderlein, VD på Brim

Epost: fe@brim.se