Heltäckande skydd

Inom Byggsektorn har Brim utformat Företagsförsäkringar för: Bygg- och specialföretag, VVS, El och Mobilkran. Försäkringarna har en bredare omfattning och högre försäkringsbelopp än försäkringsbolagens standardprodukter och ger därför ett heltäckande skydd för företaget och dess verksamhet.

Läs mer om fördelarna med de respektive försäkringarna nedan. Här kan du ladda ner blanketter för respektive försäkring.

Företagsförsäkringar inom byggsektorn

Företagsförsäkring Bygg- och specialföretag

Brim har tillsammans med Sveriges Byggindustrier tagit fram en specialanpassad entreprenad- och företag.

Läs mer

Företagsförsäkring El

Brim har tagit fram en specialanpassad entreprenad- och företagsförsäkring för elföretag. Försäkringen har en bredare omfattning och högre försäkringsbelopp än försäkringsbolagens standardprodukter.

Läs mer

Företagsförsäkring Mobilkran

Brim har tillsammans med Svenska Mobilkranföreningen tagit fram en specialanpassad mobilkran- och företagsförsäkring. Försäkringen ger ett heltäckande skydd för både företagets mobilkranar och för.

Läs mer

Företagsförsäkring vvs

Brim har tagit fram en specialanpassad entreprenad- och företagsförsäkring för VVS-företag. Försäkringen har en bredare omfattning och högre försäkringsbelopp än försäkringsbolagens standardprodukter.

Läs mer
Direktkontakt

Ring oss: 08-441 89 70
eller skicka ett mail till: info@brim.se