Heltäckande skydd

Inom Byggsektorn har Brim utformat Entreprenadförsäkringar för både Bygg- och specialföretag, VVS och Elinstallatörer. Mobilkran och företagsförsäkring finner du här. De här försäkringarna har en bredare omfattning och högre försäkringsbelopp än försäkringsbolagens standardprodukter och ger därför ett heltäckande skydd för företaget och dess verksamhet.

Läs mer om fördelarna med de respektive försäkringarna nedan. Här kan du ladda ner blanketter för respektive försäkring.

Entreprenadförsäkringar inom byggsektorn

Entreprenadförsäkring Bygg- och specialföretag

Tillsammans med Byggföretagen, bransch- och arbetsgivarorganisation för byggsektorn, har vi tagit fram en specialanpassad entreprenadförsäkring för byggföretag och specialföretag.

Läs mer

Entreprenadförsäkring El

Brim har tagit fram en specialanpassad entreprenad- och företagsförsäkring för elföretag. Försäkringen har en bredare omfattning och högre försäkringsbelopp än försäkringsbolagens standardprodukter.

Läs mer

Entreprenadförsäkring vvs

Brim har tagit fram en specialanpassad entreprenad- och företagsförsäkring för VVS-företag. Försäkringen har en bredare omfattning och högre försäkringsbelopp än försäkringsbolagens standardprodukter.

Läs mer
Direktkontakt

Ring oss: 08-441 89 70
eller skicka ett mail till: info@brim.se