Ett heltäckande skydd med entreprenadförsäkringar från Brim

Under utförandet av en entreprenad finns alltid en risk för att något händer som kan orsaka en skada på eller utanför entreprenaden. Vi på Brim har tagit fram specialanpassade entreprenadförsäkringar som du kan känna dig trygg med. Vi har bred kunskap och lång erfarenhet av att försäkra byggbranschen och är vana vid att granska kontrakt, försäkringskrav och försäkringsvillkor. Våra försäkringar uppdateras i takt med att lagar och branschavtal förändras. Vi samarbetar även med Byggföretagen, som är byggsektorns bransch- och arbetsgivarorganisation. 

Bygg- och specialföretag, VVS-företag och elinstallatörer

Brim försäkrar företag inom byggsektorn och har utformat entreprenadförsäkringar för bygg- och specialföretag, VVS- och elinstallatörer samt mobilkranföretag. De här försäkringarna har en bredare omfattning och högre försäkringsbelopp än försäkringsbolagens standardprodukter och ger därför ett heltäckande skydd för ditt företag och dess verksamhet. Läs mer om fördelarna med försäkringarna nedan. Här kan du även ladda ner blanketter för respektive försäkring. Mer information om mobilkranförsäkring finner du här.

Anlita Brim när du ska teckna en försäkring

När du väljer en entreprenadförsäkring från Brim får du ett mycket bra grundskydd. Vi har erfarenhet och kunskap och hjälper till med försäkringsfrågor genom hela entreprenaden. Brim sköter all administration av försäkringen vilket leder till snabb service. Brim biträder även företagen i samband med inträffade försäkringsskador. Kontakta oss redan idag för en offertförfrågan eller om du vill ha mer information om branschanpassade försäkringar för bygg-, el- eller VVS-företag. Vi svarar gärna på dina frågor om entreprenadförsäkring.

Entreprenadförsäkringar inom byggsektorn

Entreprenadförsäkring Bygg- och specialföretag

Tillsammans med Byggföretagen, bransch- och arbetsgivarorganisation för byggsektorn, har vi tagit fram en specialanpassad entreprenadförsäkring för byggföretag och specialföretag.

Läs mer

Entreprenadförsäkring El

Brim har tagit fram en specialanpassad entreprenad- och företagsförsäkring för elföretag. Försäkringen har en bredare omfattning och högre försäkringsbelopp än försäkringsbolagens standardprodukter.

Läs mer

Entreprenadförsäkring vvs

Brim har tagit fram en specialanpassad entreprenad- och företagsförsäkring för VVS-företag. Försäkringen har en bredare omfattning och högre försäkringsbelopp än försäkringsbolagens standardprodukter.

Läs mer
Direktkontakt

Ring oss: 08-441 89 70
eller skicka ett mail till: info@brim.se