Brim

Brims entreprenadförsäkring för VVS-företag

Brim har tagit fram en specialanpassad entreprenadförsäkring för små och stora VVS-företag. Försäkringen har en bredare omfattning och högre försäkringsbelopp än försäkringsbolagens standardprodukter och ger därför ett heltäckande skydd för företaget och dess verksamhet. Försäkringsvillkoren uppdateras löpande i takt med att lagar och branschavtal förändras.

Förmånlig och branschanpassad företagsförsäkring för VVS

När något händer är det viktigt att du har en heltäckande försäkring för din VVS-verksamhet. Det kan gälla allt från vattenskador till skadestånd eller stölder. Brim erbjuder en branschanpassad entreprenadförsäkring för VVS-företag som du kan känna dig trygg och säker med. Vi har lång erfarenhet som försäkringsmäklare vilket skapar både grundläggande trygghet och god stabilitet. Vi sköter all administration av försäkringen förutom skadehantering som hanteras av försäkringsgivaren. Brim biträder även företaget i samband med inträffade försäkringsskador.

Bred kunskap och lång erfarenhet av försäkringar

Brim kan ge stöd och rådgivning vid olika försäkringsärenden och våra försäkringar har tagits fram för att kunna matcha branschens specifika behov. Du tecknar samtliga försäkringar du behöver med en och samma försäkringsmäklare och får på så sätt en bra samordning och en effektiv kostnadsöverblick. Brim är specialinriktade på försäkringar för byggsektorn så tveka inte att höra av dig till oss när du vill teckna en försäkring för ditt företag.

Tillbaka till startsida Entreprenadförsäkring

Kontakter
Direktkontakt

Ring oss: 08-441 89 70
eller skicka ett mail till: info@brim.se

Blanketter